I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Lukas Biito Yanagishita Yamaguchi

Go down 
ForfatterBesked
Lukas/Biito

avatar

Join date : 16/03/12

IndlægEmne: Lukas Biito Yanagishita Yamaguchi   Fre mar 16, 2012 12:25 am

Navn:
Lukas Biito Yanagishita Yamaguchi

Alder:
20

Race:
Menneske

Bosted:
Lukas er et lidt særtilfælde fordi hans ”forældre” og hans egentligt ”oprindelse” er fra Falicia. Så der har han sit ”barndomshjem” og vil nok altid have det eftersom at hans forældre er nogle af de rigeste og har altid været det. Dog er det ikke særligt ofte at han opholder sig mere end en enkelt nat eller et par timer så han kan få sig et bad. Fordi alle hans venner og mest af alle dem han hænger ud sammen med opholder sig i Synergy eller Valian

Beskæftigelse:
Arbejder på en cafe nogle timer om ugen.

Udseende:
Hans hud er som den er. Han er af asiasisk afstamning og det kan også ses på hans hud, da denne har den lidt specielle glød, og ikke helt ligner en ”normal” kaukasisk person. Hans øjne er mørkebrune og det er her man kan se en del af hans følelser. Man siger at øjnene er et spejl fra sjælen og det kan i dette tilfælde godt være sandt, fordi selvom Biito er så god til skuespiller som han er så vil hans øjne afslører visse ting.
Dog er de oftest varme, imødekommende, venlige og smilende. De kan som alle andre også være eftertænktsomme, drømmende og spørgende.
Hans hår sidder på mange forskellige måder, dog er det oftest en form for organiseret pjusket, og enten, med nogle totter ned foran næsen, eller ude i siden alt efter hvordan Biito gider at, sætte det, og alt efter hvad han lige mener passer til dagen, humøret eller resten af udseendet. Han kan dog godt lave større værker med sit hår, det sket bare ikke så ofte. Dog sker det også at det får en ny farve for en kortere eller længere periode.
At være asiater kan både være en god og en dårlig ting. En ting som altid har både været til stor irritation men også noget han har lært at være tilfreds med er hans højde. Han er dog 169 høj, og vejer 48 kilo. Han har aldrig set særlig stor ud. Han ser for nogle noget slatten ud og det der vejer mest på hans krop er hans muskler som han har overraskende mange af. Han har trænet meget. Ikke sådan så det sidder overdrevet, men alligevel så det både kan ses på arme og ben. Han bruger jo også sin krop meget hver eneste dag, så derfor er det vigtigt for ham at den er i topform. Han har trænet meget gymnastik da han altid har fundet det sjovt, og kan flere forskellige spring inden for spring gymnastik.
Det er noget han er overbevist om at det er noget hans forældre har opdraget ham med.
Biito har en meget bred tøjstil. Han går i næsten alt tøj, dog har han det bedst i cowboy bukser med en smule hængerøv, ikke alt for meget, blot så man kan se kanten af hans bokseshorts. Hans toppe er altid t-shirt med print. De fleste er stadig hele, men der er nogle som er hullet. Han har enten en sort trøje ud over med knapper, eller en eller anden form for hætte trøje i en farve der nu lige passer til hans humør, men Biito har meget forskelligt tøj, og prøver så vidt muligt at gå lidt i det hele. Han vil gerne lave en vending i sit tøj skab engang i mellem så det ikke kun er det der ligger yderst som bliver brugt oftest, men så selv det der ligger helt inde bag ved og tror at der er blevet glem kan blive brugt.
Dog har han kun en type sko, som han primært går i. All-stars, og de er stor set altid løse. Det er ikke altid lige nemt at så beholde sine sko når man laver baglæns flikflak, men han har endnu kun fået smidt to sko væk, og har derfor en højre og en venstre som ikke passer sammen i farven, eller hvor meget de er slidt, men de passer sammen i størrelsen.

Baggrund:
”Skynd dig skynd dig” Lukas kiggede sig over skulderen og fandt Wyatt den 2 år yngre knægt som han havde samlet op dagen før løbe lige bag sig. Fyren havde siddet et sted i underverden og lignet en der var døden nær. Hans mave havde rumlet så højt at selvom Lukas havde haft musik i sine hørertelefoner der hang omkring hans hals så havde rumlen stadig var tydelig. Lukas havde fået melidenhed med han og havde taget ham med tilbage til ”Skuret” som var det sted Travis, Leo og han opholdte sig. Det var en gammel lager bygning som de havde indrettet som deres hjem.
”Denne vej” Lukas råbte igen da nogle alt for hurtige politi folk var begyndt at komme efter dem. Lukas drejede om et hjørne og rev Wyatt med sig og politiet løb lige forbi dem.
”Pu ha” sagde Lukas og så begyndte han at grine, Wyatt blev smittet og begge drenge bevægede sig legende tilbage til Skuret hvor Travis og Leo mødte dem.
Travis og Lukas havde kendt hinanden igennem mange år, og Leo var langsomt blevet en del af dem, så det var ikke svært for dem at acceptere Wyatt også. De fire unge fyrer hang ofte ud sammen, og var sådan halv godt kendt i underverden for at skabe ballade, men også for at rette op på ballade. Deres ”leder” Lukas var noget af en legebarn og så det meste mere som værende en leg, og dette havde kun skabt mange problemer, men det var ikke nogle problemer som Travis ikke havde fået dem ud af.

Selvom de fire fyre er utrolig tætte er der ingen af dem der kender til Lukas virkelige liv. For Lukas kommer egentligt fra et liv i sus og dus. Et liv allerøverst i fødekæden. Et liv hvor alting blev serveret på et sølvfad, og et sted hvor han er ”den unge herre” eller ”Bochan” som hans forældre har forlangt at deres androider kalder ham. Lukas bryder sig ikke om at blive kaldt dette, men han ved at han ikke kan gøre så meget ved dette. Dog er det heller ikke så ofte at han kommer hjem. Han havde en større skænderi med sin far om hvor vidt det hele skulle styrers og efter det har Lukas sådan rimeligt meget undgået sin far. Hans mor er en smule overbeskyttende og gør hvad hun kan for få sin søn hjem. Dog har Lukas ikke nogle planer om at vende hjem på et mere fast basis, dog kommer han hjem engang i mellem for at få et bad og fordi hans mor forlanger det, og Lukas har altid haft svært ved at sige sin mor imod.

At holde de to verdner skjult for hinanden er altid lidt af et puslespil, og kunne for nogle være rimeligt svært, men for Lukas har det fungeret rimeligt godt. Meget hjælp kommer også med at hans forældre som ejer ’Yanagishita coperation’ aldrig har lavet verden sådan se deres søn, så netop fordi han ikke er offentligt kendt som deres søn er det nemmere for ham at holde hans dobbelt liv skjult.

Personlighed
Lukas kan virke som om han er utrolig hyper altid. Han kan virke overglad, har utroligt meget gå på mod. Der til så kan han virke som et utroligt stort legebarn, og ville nogle gerne kunne lege hele livet igennem. Han kan dog også være alvorlig, og kan nemt se hvornår man skal være seriøs, men ofte virker han ikke som en der gider at, tage livet seriøst. Lukas kan ikke se nogen grund til hvorfor alle skal og vil tage livet så seriøst. Han ved at vi kun har et liv, så hvorfor ikke nyde det så længe det var, der er jo ingen der ved hvornår vi alle sammen skal dø, og skulle uheldet være ude så ville Lukas hellere vide at han har hygget sig, og haft det sjovt.
Der til så har Lukas meget svært ved at blive sur, dog sker det meget nemt om morgen, eller hvis han bliver vækket brutalt. Der skal der ikke særligt meget til, da han har lavt blodsukker og derfor kan virke virkelig gnaven om morgen, og har svært ved at vågne, derfor er det heller ikke altid at han når at komme til morgenmad. Og han kan derfor også virke meget bestemmende, krævende og i visse tilfælde som et alt for overforkælet barn. Der til har Lukas et stort problem med sin stædighed. Han har svært ved at stoppe sig selv. Dette gælder voldsomt i skænderier, men det glæder også hvis han finder noget han utrolig gerne vil lærer at gøre, så bliver han ved selvom han er ved at brække halsen, bare fordi han VIL, men med skænderier er det også meget slemt for er han først i et skænderi har han svært ved at trække sig ud og sige undskyld, og i nogle tilfælde at komme videre, men i andre tilfælde, så snart undskyldningen lægger der så har han glemt at de nogensinde skændes. Han holder dog oftest på at han har ret, og giver sig ikke, heller ikke selvom han tog fejl og det er tydeligt, så kræver han en undskyldning fra den anden først. Hans temperment er en af de ting der gør ham farlig, og det er også derfor at der ikke er andre der tør pisse ham af. Der er få mennesker der har gjort det og kommet hel fra det. For har man først tændt Lukas af skal man ikke regne med en sikker fremtid. Så kommer man på den sorte liste og indtil der kommer en ordentligt undskyldning, er der ingen der med sikkerhed ved hvor de har Lukas.
Derimod hvis du giver ham en udfordring så er du helt sikker på at du fanger hans fulde opmærksomhed. Er der en ting han ikke kan modstå så er det udfordringer. Det er en af de ting der har fået ham ud i alle de problemer han stille og roligt har fået skaffet sig. Han ved ikke noget bedre end udfordringer, og tager gerne en udfordring op og vil kæmpe for at gennemføre den. Dog er han en mand af sit ord, og har han først givet dig sit ord så holder han det. Han er ærlig og sig selv. Han er den han er og har ikke ønsker om at lave sig selv om bare fordi andre ønsker det om ham.

Elsker:
& Sprog
& En regnvejrsdag
& Musik
& Organiseret rod
& At snakke med mennesker
& Loyale venner
& Natten


Hader
& Chokolade
& At tabe
& Alt for ryddet/rent
& Rygter
& Store beslutninger
& At skulle give folk der ikke har fortjent det tillid
& At tale om sin baggrund


Drømmer om:
At skabe en tryg og sikker familie

Frygter:
At miste alt og alle han har kært

Faceclaim:
Seto Koji
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Lukas Biito Yanagishita Yamaguchi   Fre mar 16, 2012 12:34 am

Godkendt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Lukas Biito Yanagishita Yamaguchi
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]