I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Jenniffer søger plots og emner.

Go down 
ForfatterBesked
Jenniffer
Admin
avatar

Join date : 13/03/12
Age : 22

IndlægEmne: Jenniffer søger plots og emner.   Fre mar 16, 2012 2:33 am

Først lige lidt om hvordan Jenniffer er som person:

Jenniffer har altid levet i en velhavende familie, men hun følte sig ikke hjemme der, at se de fattige leve på gaden tog hårdt på Jenniffer, da hun flyttede hjemmefra boede hun i en middel lejelighed midt i Hasiana. Hun er meget magtopsøgende,og vil derfor gerne være chef eller noget i den stil. Hun valgte selv at bo i Hasiana, men da hendes klub gik konkurs blev hun smidt ud af sin lejelighed og ud på gaden, hun ville flytte til Syngery, der plejede de at tage imod de fleste. Grunden til at Jenniffers klub gik konkurs var at hun ikke gik nok op i den, hun var sikker på hun kunne drive stedet alene uden nogle medarbejdere, men da stedet blev populær på sit højeste gik det over gevind, og hun kunne ikke længere styre de utålmodige gæster, det gjorde at alle forsvandt fra stedet og derfor indtjente klubben ikke nok. Jenniffer har lært meget af oplevelsen, og ville ønske hun kunne gøre det om igen. I Jenniffers barndom var hendes forældre der aldrig for hende, de troede de kunne tjene hendes kærlighed ved at give hende legetøj og bare efterlade ansvaret til barnepigen, det gjorde at Jenniffer ikke fik den udvikling hun skulle, hun lærte ikke om det er var udenfor hendes families rammer, det har gjort hun er lidt som en forvokset teenager.

Jenniffer er en meget generøs person, hun har det dårligt hvis andre har det dårligt får hun det dårligt. Jenniffer hader at føle sig hævet over andre, men alligevel er hun meget magtsyg. Hun kan være dominerende og dobbeltmoralsk. Hvis man møder Jenniffer på en dårlig dag kan du være utrolig dårlig til at tage imod fremmede, men ellers er hun som regel en meget åben og sympatisk person. Hun er som regel meget anspændt når hun møder nye fok, med mindre de på mirakuløs vis kan få hende til at slappe af. Når hun først er kommet ind på en person kan hun nemt blive som et væsen man ikke kan komme af med. Sommetider er hun meget opmærksomhedskrævende og har en tendens til at være irriterende, selvom hun ikke vil det. På grund af den baggrund hun har, er hun stadig lidt som en teenager. Hun har dog prøvet at lægge sin baggrund til side, for at danne sin egen person. Men hendes baggrund har stadig en spil med i alle hendes handlinger, selvom hun prøver at hjælpe vil der altid være en stemme i hendes baghoved der prøver at få hende til at tjene folks tillid og derefter tage dem for næsen, det sker indimellem.

Det første afsnit er om hendes baggrund og det andet om hendes personlighed.

Plots der søges:
- Venner/Veninder - Jenniffer har brug for lidt optur i den hårde tid.
- Fjender/Mindre venlige ansigter - Det er altid rart at med lidt fjender ind i mellem.
Kom gerne med flere idéer.

Hvis i er mere til emner uden et plot bag er det også helt fint med mig:)

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Jenniffer søger plots og emner.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Om os :: Søger plots-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]