I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Rachel

Go down 
ForfatterBesked
Rachel

avatar

Join date : 14/03/12
Age : 25

IndlægEmne: Rachel   Fre mar 16, 2012 2:39 am

Navn: Rachel (efternavn ukendt)

Alder: 27

Race: Menneske

Bosted: Synergy

Beskæftigelse: Leder af The New Tomorrow

Udseende: Rachel er en stærk kvinde, der bærer tydelige præg af at have levet i slummen. Hun er 170 høj, mørk i huden og med langt mørkt og viltert hår. Hun er lidt for tynd, stort set ikke andet end sener og muskler. Hendes mørke øjne er dybe men venlige. Hun er en lidt for spinkel sag og ses altid i praktisk men slidt tøj. Hun har et meget karakteristisk ansigt med høje kindben og en lidt for bred kæbelinje.

Baggrund: Rachel er et gadebarn. Hendes barndom har været meget ensom, da der findes meget få børn. Hun har altid måttet klare sig selv, for hvem havde råd til at tage et ekstra barn ind i sin familie? Hun har levet af manuelt arbejde, hvor hun kunne få det, ellers har hun måttet stjæle for at overleve. Hun har sovet, hvor hun har kunnet ligge sit hoved ned og har levet meget på må og få. Hendes liv har været ustabilt, og deraf har hun lært at tilpasse sig sine omgivelser hurtigt. Hun er vokset op med en indebrændt vrede på samfundet, fordi de ikke har kunnet tage sig at folk som hende. Dynak skulle jo være en perfekt by – et utopi – men hun har set, hvad der foregår i virkeligheden. De rige og magtfulde er ligeglade med alle andre, selvom det var meningen at alle skulle have det godt. Da hun blev ældre, blev hun meget rebelsk og trak andre modstandere af samfundet til sig. Hun havde en talegave, som få kunne svare sig med, og hun tiltrak folk med sine brandtaler. Mange flere end hun havde regnet med var rent faktisk enige med hende. Heraf opstod A New Tomorrow. Hun lever nu i gruppens tilholdssted, en gammel lagerbygning, som er hendes første ”rigtige” hjem. Udadtil ligner det blot et marked, hvor alle prøver at sælge, hvad de nu har. Men i de bagerste rum og i kælderen foregår alt arbejdet i gruppen.

Personlighed: Rachel lever på sit had til samfundets øverste. Hun har en stædighed og en ildhu til at overleve, som kun et gadebarn kan lære det. Hun har en meget optimistisk tilgang til tingene – det skal nok lykkes for hende. Inde under den hårde facade er en meget blid, men stærk kvinde. Hun gør alt, hvad hun kan for at hjælpe andre, der er i samme situation som hende, og er ofte blid ved de unge og nye i gruppen. Chancer skal alle have, og nogle gange må man lære på den hårde måde. Med hendes medmennesker i gruppen er hun meget tålmodig og tilgivende, men selvfølgelig er der en grænse. Hun slår meget hårdt ned på folk, hun ikke kan regne med. Og hendes inderste tillid er der ikke mange der får. Dertil er hun blevet svigtet for meget. Men hendes gruppe er alligevel den eneste form for familie hun har, og det kan de alle tydeligt mærke.

Elsker: Velvillighed, næstekærlighed, hendes hjem, gademusik, glæde

Frygter: At miste gruppens tilholdssted, blive svigtet, hospitaler.

Faceclaim: Michelle Rodriguez
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Rachel   Fre mar 16, 2012 2:44 am

Godkendt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Rachel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]