I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Jacques "Hannibal" Storm

Go down 
ForfatterBesked
Storm

avatar

Join date : 14/03/12
Age : 32

IndlægEmne: Jacques "Hannibal" Storm   Tirs mar 20, 2012 2:55 am

Navn: Jacques ”Hannibal” Storm - Hannibal er kun et kælenavn

Alder: 25 år

Race: Menneske

Bosted: Paliana

Seksualitet: Hetero, men bi-curious

Partner: Single

Beskæftigelse: Leder af A.D.S.

Udseende: Han er ca. 1, 95 cm høj. Han har brune og dybe øjne og kort sort hår. Hans sorte hår sidder som regel på den måde at hans pandehår stritter en smule. Han har en spids næse og en ganske markant hage. Han er en smule gylden i huden og ligner en omkring sin egen alder som er 25 år gammel. Som regel har han en trenchcoat på i sort og er ganske nydeligt klædt på når han ikke lige er på arbejde. Hans trenchcoat er en del af hans uniform trods alt. Han har indenunder alt sit tøj en ganske veltrænet krop og på samme tid har en del ar her og der. Det kan trods alt ikke undgås når man er lederen af den militære styrke. Han bruger en del tid på at træne og har altid gjort det fordi han altid har været ganske målbevidst om hvad han ville være når han blev ældre. Grunden til han kan have sådan en ung alder og stadig være leder findes i baggrundshistorien. Første håndsindtrykket af ham kan godt være at han ser snu og kløgtig ud. Hans blik er ikke særlig nemt at tyde medmindre man kender ham og for det meste kan synes at have et koldt og kynisk ydre.

Baggrund:
Mange ville mene at Jacques er den fødte leder. Han har altid haft lederevnerne i sig, og selv fra en ung alder har han bestemt. Hans mor og far har ofte joket med at han blev født tre dage før termin blot fordi han selv bestemte det, og at han derefter brokkede sig over at de ikke var hurtige nok ovre på hospitalet fordi det havde været tæt på at hans mor havde født ham i taxa’en.
Jacques barndom er præget af minder fra en tid hvor kærlighed ikke var et sted der var i hjemmet, men derimod pli og disciplin var en stor del af hans hverdag.
De har altid haft lavet meget sjovt omkring dette, men om dette så også var med at gøre at Jacques i hvad han husker som en alder af 13 begyndte at lede en gruppe af de unge han rendte rundt med var ikke til at vide. De havde fungeret som en bande, men efter at Jacques kom ind i den begyndte de alle sammen at rette sig meget mere efter systemet og Jacques kunne godt lide den magt det gav ham. Derfor søgte han også ind alle de steder hvor han kunne komme til at hjælpe og gøre noget for systemet. Denne bande var dog blot en mindre end der foregik på den skole som Jacques har minder fra at have gået på.
Han blev derfor hurtigt den bedste elev i klassen og dingsen som alle lærer altid kunne regne med havde et svar lige gyldig hvad de spurgte om. Dog havde Jacques som lille et meget lille energi område, og ligegyldig hvad han gjorde så havde han meget svært ved at holde sig frisk en hel dag, og ved et tilfælde opdagede han at hvis han spiste kage lige før han ankom til skolen og så en cookie i den store pause så klarede han sin dag meget bedre. Dog udviklede dette sig hurtigt til kage i hver pause, men Jacques fik også pludselig så meget energi at han ikke sad stille, så han formåede aldrig at tage på af det. Det at han også har et højt stofskifte hjælper klart på det, men det at Jacques heller ikke er god til at sidde stille gør også en hel del for de ekstra kilo ikke sætter sig fast.
Selvom han som ung havde de problemer med staminaen så nåede han knap at blive 17 før han blev valgt til at skulle være en del af Alpha Defense System, og inden der var gået et år sad han på toppen som deres leder. Jacques havde aldrig forstillet sig selv side på den plads som yngre men da han kom der op, fandt han hurtigt ud af at dette var hvorfor han var blevet skabt. Han var blevet skabt for at kæmpe sig vej op igennem systemet for at indtage denne plads. Udover det har Jacques minder om at han i samme alder har venskabet med en fyr han mødte over nettet ved navn Lukas som blev en han kunne stole på og stadig har kontakt til.

Rygte: Der går rygte om at Jacques har fået jobbet serveret af sin far da hans far har været i A.D.S. før Jacques overtog hans stilling, men faktum er at Jacques har arbejdet sig vejen op.

Personlighed:
Jacques er det man kalder en typisk fyr i familien Storm. Jacques er med andre ord det som man kalder en cassanova og en gentleman. Han er damernes ven og han ved hvordan man skal vende og dreje tingene eller trykke på de rette knapper som man siger. Dette gør også at han til tider kan virke snu da han lige netop fordi han kan finde ud af at ramme de rigtige knapper. Første håndsindtrykket af Jacques er som regel at han er en ganske kold person og en kende mystisk. Han er ikke typen der bare sådan lige åbner sig op og han har svært ved at stole på andre mennesker. Tillid er noget man skal gøre sig fortjent til hos ham. Han er mest af alt den private type der ikke siger en masse om hvem han er. Dette er ikke kun pga. hans stilling, men også sådan han altid har været. Jacques er desuden målbevidst og har altid været klar over hvad det var han ville være. I hvert fald ifølge hans hukommelse. Han har leder evner og er god til at lave det han laver. Han har et stort temperament, men han har også en lang lunte. Han bliver derfor ikke særlig nemt sur, men når han så endelig gør det så eksplodere han også nærmest. Han er velovervejet hvis der er tid til det. Det er trods alt ikke i alle situationer der er lige lang tid til at tænke over tingene, men han vil heller tænke en gang mere over tingene end han vil risikere at hans gruppe kommer i fare. Han er derfor ikke typen som nogen forbinder med amerikansk militær hvor muskler kommer før hjerne selvom mange kan tro det når man ser på ham. Jacques kan godt li at holde sig selv i form, men har som sagt et mindre energi problem der gør at han spiser på en lidt anden måde end de fleste andre mennesker. Jacques spiser derfor en masse kage og andre søde sager og har et højt stofskifte niveau og tager derfor ikke på af det. Han er dog nød til at spise protein piller ved siden af da han ikke får anden føde end kage og andre sødesager. Når man ser på Jacques kan man også godt se at han bruger tid på sit udseende. Han kan godt li at bruge tid på sit udseende og det er en stor del af hans personlighed. Generelt det med at bruge tid på sig selv da han er ret så egoistisk anlagt. Det hænger også meget godt sammen med det at han er målbevidst.


Elsker:
  - Sig selv
  - At have magt
  - Penge
  - At få sin mening sagtFrygter: Hvad frygter din karakter mest
  - at blive frataget sig sin stilling og mister sin status
  - kærligheden


Faceclaim: Alex Meraz
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Jacques "Hannibal" Storm   Tirs mar 20, 2012 3:00 am

Bleep bloop godkendt Razz
Elsk på det med Kage xD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Jacques "Hannibal" Storm
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]