I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Jessi Vanguard

Go down 
ForfatterBesked
Jessi

avatar

Join date : 20/03/12

IndlægEmne: Jessi Vanguard   Tirs mar 20, 2012 8:45 am

Navn: Jessi Vanguard

Alder: 23

Race: Menneske

Bosted: Paliana

Beskæftigelse: Våbensmed

Udseende:
Høje: 165 Centimeter
Vægt: 50 Kilo
Det første man ligger mærke til er at Jessi har langt brunligt hår trods for hendes asiatiske træk. Da hun blev skabt havde hun det brunlige hår fra naturens side af da det er en af de mange vidundere ved kloning. Hendes pandehår er som regel til den ene side og hendes hud er fin lys hvilket gør at hendes hår for alvor skinner igennem og bliver markant. Hendes øjne er mandelbrune og dybe at se på. Hun har dådyr øjne hvilket for mange mand/fyrer kan virke forførisk uden hun behøver at gøre særlig meget for det. Hendes hage går ned i en lettere spids, men er dog rundet af på en ganske feminin måde der på samme måde er understreget af den lille fine næse og de smalle læber. Hun går med make-up, men ikke noget overdrevet at se på. I hvert fald ikke hvis det er hverdag. Dog skal øjnene fremhæves med en let tynd streg da hendes øjenvipper er tæt på at være brune som hendes hår. Når man ser på hende ude fra kan man godt se hun er en pige der ikke har noget mod at gøre noget ud af sig selv og er ganske fin at se på. Hun ville dog sikkert godt kunne klare sig nogenlunde hvis nogen var efter hende. Hun går ganske stillet klædt og har virkelig en sans for hvad der passer til hendes krop og hendes personlighed og en sans for detalje


Baggrund:
Jessi kommer fra en familie af våbensmede, hendes far startede familie butikken fr en del år tilbage nu. Familien har altid haft holdningen til at det er ikke våben der dræber men det er personen der holder våbenet der gør det. Et våben er kun et værktøj som er ment som hjælp til mennesket.
Jessis far ville meget gerne havde haft en dreng som kunne overtage den lille våbenmager butik, men han måtte stille sig tilfreds med at få en lille pige i stedet, men det gjorde ikke han opgav sin drøm om at arvetagning. Nu var det Jessi der skulle overtage butikken i stedet.
Jessi kom igennem noget af en speciel opvækst, i stedet dukker og bamser fik hun legetøjs pistoler og værktøj.

Jessi begyndte til skydning som 10 årig, Hendes far mente at man kunne ikke lave og sælge ting som man ikke selv kunne finde ud af at bruge, derfor skulle Jessi lære om alt der havde med våben at gøre.- Det var også derfor at Jessi blev hevet ud af skolen, hun skulle bruge alt tiden der hjemme på at samle våbn, skille dem ad og så samle dem igen. Hun havde et fast og meget pakket skema til hvad hun skulle nå hver dag, som hendes far havde bestemt for hende.
Jessi var som sådan meget tilfreds med det liv da det var hvad hun kendte til.

Da jessi først blev 18 år blev hun måske lidt rebelsk og prøvede at trække sig ud af våbenfortaget, hun begyndte at gå i byen og rent faktisk få nogle venner. Men et elelr andet sted var hu nallerede meget miljø skadet af sin opvækst og havde svært ved at forstå sine venner til tider.

Det varede dog kun et til Jessi var 21 år gammel at hun så kom over sin rebelske persiode, hun vendte tilbage til sin far og overtog butikken et lille år efter. Siden da har Jessi drevet sin butik gaske stille og roligt og været med til at udvikle nye våben for forskellige personner. Jessis bedste kunde er nok når A.D.S har brug for nye våben og hun bliver sat til at designe dem.
Personlighed:
Jessi er en meget stille og rolig person med begge ben nede på jorden. Hun hviler i sig selv og har ikke de store bekymringer i sin hverdag.
Ved første hånd indtrykket er Jessi en meget åben kvinde der ikke lægger skjul på noget, hun er ganske åben over for alle. Lære man hende dog ført bedre at kende åbner hun sig endnu mere op og binder sig et usynigt bånd til personen som der skal meget til før brydes. Dog bryder nogle det bånd først er det umuligt at binde sammen igen. Jessi giver gerne sin respekt ud til andre men ja pisser de på den pisse hun på dem.

Morale er noget Jessi måske mangler lidt af, hun har intet imod at bryde de regler der nu findes, vil nogle købe et våben uden våben tilladelse har hun det med at give dem et lille hint om hvordan man gør det lovligt. Hun er komplet ligeglad om hvem hun sælger våben til, om det er en der vil ud og lave et røveri eller om det er en fra A.D.S. Det kunne ikke rage hende mere, bare så længe hun tjener nogle penge på det.
Jessi har intet imod at flirte med mænd for blot at få sin vilje, hun elsker at kunne manipulere med en mand for at få sin vilje. Der er mange mænd der er faldet for hendes små triks, for blot at stå tilbage mens Jessi gik leende videre over hvor dumme de kunne være.

Jessi har det bedst med ikke at blive forstyrret når hun arbejder, hun vil have ro omkring sig til at gå i dybden med det så hun arbejder typisk helt alene om aften når der ikke er nogle i butikken. Selvfølgelig er hun der også om dagen men der arbejder hun ikke på våben.

Selvom Jessi virker til at være lidt drenget grundet hendes erhverv kan hun godt være pige agtig. Især hvis hun falder for andre. Men det er kun i hendes fritid hun viser det. Når hun arbejder er hun dybt professionel, med mindre det er en mad der køber våben, der kan hun godt bruge sin charme lidt til de køber våbnet.
Jessi ved godt hvilket udseende hun har og bruger det gerne for at få sin vilje.

Det mest piget ved Jessi er nok at hun elsker at gå ud og shoppe, der er ikke noget bedere end at købe tøj.

Elsker:
- At lave våben
- Katte
- Penge

Frygter:
- At miste sin butik
- Vanære sin familie
-


Faceclaim:
Olivia Lufkin
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jenniffer
Admin
avatar

Join date : 13/03/12
Age : 22

IndlægEmne: Re: Jessi Vanguard   Tirs mar 20, 2012 9:51 pm

Godkendt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Jessi Vanguard
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]