I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Skye Lockwood

Go down 
ForfatterBesked
Skye

avatar

Join date : 22/03/12

IndlægEmne: Skye Lockwood   Tors mar 22, 2012 2:50 am

Navn: Aviva Harel - har dog papirer i navnet Skye Lockwood
Alder: 20 år
Race: Menneske
Bosted: Synergy
Beskæftigelse: Mekaniker- fikser alt fra kamprobotter til våben. Er aktiv for New Tomorrow

Udseende:
Aviva er 1.72 høj og vejer omkring 60 kg. Hun er spinkel, men muskuløs og hun har ikke mange kvindelige former.Hun har gråbrune katteøjne og afbleget langt, blondt hår , der går hende til brystet. Hun er naturligt brunette, men har valgt at afblege det for at forklæde sig selv en smule. Hun går oftest i det samme tøj, der er en blanding af tshirts og hendes militærtøj. Hun har næsten altid en vest på med utallige lommer, så hun kan gemme ting i og hun har oftest også en armygrøn kasket på. Hun har ufattelig mange ar over hele kroppen. Især arret fra et skudsår på højre arm er tydeligt. Hun har desuden "Subject 8" tatoveret bag øret og "justice is all" tatoveret hen over venstre overarm.

Baggrund:
Aviva er født ind i en højerestående jødisk familie. Avivas far var løjtnant, så hun led under hans manglende tilstedeværelse og morens paranoia for om der var sket ham noget. Hun er født lige efter Dynark Dome stod færdigt, og selvom alle prøvede at give hende så normal en opvækst som muligt, så kunne det altid mærkes. Hun var et mistænksomt barn, og hun vidste udmærket godt det altid kunne vende – fra en dag til en anden. Hun var altid rastløs, og hun var meget aktiv. Hun ville gerne i militæret, men hun valgte ikke at fortælle det til sin familie. Hun hørte hvordan moren råbte af hendes bror, da han fortalte at han var blevet optaget.

Hun så dog sit snit, da hendes bror tog afsted. Hun var teenager og begyndte at gå til kampsport flere gange om ugen. Hun kunne snakke sig ud af det, ved at forklare sin mor at hun var teenager nu, og havde brug for at forsvare sig selv. Moren gik med til det, og sådan lærte Aviva kampsport. Aviva sluttede sig dog til en gruppe teenagere, der lærte hinanden at slås med knive. De lærte det af en af drenges far, der havde været i militæret. Meningen var, at de skulle lære at betjene skydevåben også, så de var klar til at gøre karriere, når de fyldte 18 og kunne komme i militæret. Men så kom Project Clean Up.

Deres far havde åbenbart vidst noget, som han ikke skulle vide. En dag blev deres værste mareridt til virkelighed. Der stod to militærmænd ude foran døren. Alle vidste hvad det betød. Deres far var faldet i tjenesten. Aviva så hendes mor tage imod farens dogtags, mens hun selv stod på trappen. Det næste der skete, skete praktisk talt i slowmotion. Den ene militærmand hævede en pistol og skød moren to gange i brystet. Dernæst pegede han pistolen mod Aviva. Hun blev ramt en gang i armen, men nåede alligevel at løbe. Hun råbte til sin lillebror at han skulle stikke af. Hun løb direkte op til sin fars soveværelse. Hun spærrede døren med en stol og åbnede farens pengeskab, som hun heldigvis huskede koden til. Hun tog hans reserve pistol, og satte sig i hjørnet af rummet. Da de to mænd kom efter hende prøvede hun at skyde dem, men hun var ikke god eller hurtig nok. De fik hurtigt overmandet hende, slået hende bevidstløs og slæbt hende med sig.

Hun vågnede op på et militærhospital, sammen med nogle andre unge. De fleste af dem var også efterkommere af nogle soldater, som de havde myrdet. De havde alle gjort modstand og militæret havde set potentiale i dem, så de var blevet en del af ”project Ultimate Soldier”. Da de kom på højkant igen, blev de transporteret til en underjordisk trænings facility. De var kun sjældent oppe ved overfladen. Militæret hjernevaskede dem, og Aviva så flere og flere af sine nye venner bukke under for det – det var ganske enkelt nemmere end at kæmpe imod. Aviva gjorde dog militærets mænds arbejde til et mareridt. Hun kæmpede imod og hun råbte og skreg og fik flere bank end nogle af de andre. Hun tog sig dog hurtigt sammen. De lod hende være, når hun var stille, så hun spillede med. De lærte hende at skyde, slås og hvad man ellers havde behov for at vide. De prøvede at træne en soldat, men hvad de egentlig trænede hende i var at stikke af. Hun havde regnet det hele ud.

Hun lavede ballade den ene dag. Hun råbte og skreg, og flippede fuldstændigt ud. Hun kom op og slås med en anden elev, og efterfølgende den soldat, der skulle holde hende nede. Hun blev smidt i ”kassen” – et lille skur på overfladen, midt i solen uden mad og drikke, og uden nogle der talte til hende. Det passede hende perfekt. Da natten kom splittede hun kassen ad. De havde jo lært hende hvordan man slap ud af fjendes fængsel. Hun klatrede over hegnet og over pigtråd for at komme ud. Hun var for langsom, så det nye hold vagter nåede at se hende. Dette resulterede i flere skud. Heldigvis blev hun kun ramt i låret og skulderen – men hun var for høj på adrenalin til at det kunne stoppe hende. Hun slap væk, og hun nåede til en lille afsides flække nær udkanten af domet, hvor to gamle mennesker fandt hende. De tog sig af hendes sår, og plejede hende. De var en del af en undergrundsbevægelse. De var ikke synderligt aktive, men de tog sig af folks skader uden at stille spørgsmål. De satte hende i kontakt med New Tomorrow, og den gamle kone hjalp med at afblege hendes hår, så de ikke kunne kende hende. Uheldigvis sporede militæret hende. De måtte for enhver pris fange hende, så hun ikke kunne sladre om projektet.

Da familien boede ude på landet, gjorde de det simpelt. De bombede simpelthen hele huset synder og sammen. Aviva var heldigvis halvvejs ude af bygningen på det tidspunkt, så hun døde ikke af eksplosionen. De var dog overmodige og da de så hendes livløse krop antog de bare, at hun var død. Men Aviva vågnede op 12 timer senere. Hun var hårdt såret, men hun præsterede alligevel at kortslutte bilen og stikke af. Hun havde en taske i bilen med alt hvad hun skulle bruge, hvis hun fik brug for at flygte. Bilen havde det ikke godt, men den tog hende så langt som til byen før den døde.

Aviva fik bekræftet sin teori, da hun ankom til Synergy. Hun havde været så dårlig på hele turen dertil, og hun lagde to og to sammen. Militæret havde brugt et lille atomsprænghoved til at bombe hendes hus med, så Aviva havde strålesyge. Hun brød ind på et apotek, slog det op i en af deres bøger og stjal alle pillerne, samt en helvedes masse førstehjælpskits, så hun kunne pleje sine sår. Derefter prøvede hun bare at holde lav profil. Hun fik hurtigt skaffet sig nogle falske papirer i navnet Skye Lockwood. Fornavnet fra hendes bedste veninde før det hele begyndte, og efternavnet fra sin bedste ven. Siden har hun nærmest ikke reageret på navnet Aviva.

Personlighed:
Aviva var engang en sød og rar lille pige, men det har ændret sig nu takket være militæret. Hun har set folk blive dræbt, hun er blevet skudt og hun er blevet forsøgt hjernevasket. Hendes hjerne har bare blokeret de fleste ting. Hun er på randen af sammenbrud, men det har også givet hende visse fordele. Aviva er trænet til at dræbe, og den undervisning tog hun til sig. Hendes plan er at vælte styret og udrydde militæret (eller bare overtage det og styre det på ordentlig vis). Hun er for længst sluppet af med alt der hedder normale sociale færdigheder, og er blevet en meget tavs type. Hun har lært ikke at bukke under for forhør, ikke at føle (så meget) skyld og er generelt bare meget stærk psykisk. Det har hun altid været, men militæret hjalp på det. Hun har en enorm overlevelsesdrift. Hun giver ikke bare op. Hun er dog ikke helt følelseskold. Hun kan ikke dræbe på kommando, men hvis hun føler at de har fortjent det, kan hun skyde folk uden at blinke. Hun har sit eget forskruede kodeks.

Som sagt er Aviva på randen til sammenbrud, og det at hun er lige på grænsen gør at hun er meget uforudsigelig. Man kan aldrig helt lure hvad hun gør, eller hvordan hun er. Nogle dage minder hun om en gammel, garvet militærmand, og andre dage er hun bare en ung kvinde, der kan grine af platte jokes. Hun er dog ret maskulin i forhold til mange andre piger, men hun gør bare hvad der forventes for at overleve. Hun drømmer om at det en dag er slut, og hun kan slå sig ned med en fyr. Hun har for længst lagt religion på hylden (hun var aldrig synderligt troende), men nogle af basistingene kan hun stadig ikke helt slippe.

Aviva har strålesyge, så hun er tit i dårligt humør. Det afhænger så meget af om hun har en god eller en dårlig dag, om hun kan opføre sig ordentligt. Hun drømmer om at blive rask, og hun tager en dag af gangen. Det har gjort hende mere vovemodig at vide, at hun ikke har meget at miste. Hun er dog opsat på at leve så længe som overhovedet muligt. Det er jo ikke sikkert hun dør af det. Hun er dog udmærket klar over hvor syg hun egentlig kan være, men hun vil ikke vide det. Hun tror stadig hun kan blive rask.

Elsker: At kæmpe mod systemet, gode venner, loyalitet

Frygter: At verden aldrig bliver et rart sted, at sine venner dør, New Tomorrow bliver udslettet, at dø en langsom og smertefuld død

Faceclaim: Spencer Locke
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Skye Lockwood   Tors mar 22, 2012 8:18 pm

Godkendt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Skye Lockwood
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]