I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Rosetta Aquila / Laverna Arcos

Go down 
ForfatterBesked
Aquila / Arcos

avatar

Join date : 17/03/12
Age : 25

IndlægEmne: Rosetta Aquila / Laverna Arcos   Lør mar 24, 2012 12:08 pm

//Har fået tilladelse af Computeren til at lave hende, som hun er.//


Navn: Rosetta Aquila (på papiret)
men hun valgt at give sig selv navnet; Laverna Arcos

Alder: 24 år

Race: Menneske

Bosted: Valian / Hasina, kommer an på, hvor hun opholder sig.

Beskæftigelse: medlem af A New Tomorrow, Alpha Defence System agent

Udseende: 
Hår; har en meget mørk, næsten sort farve.
Øjne; er meget specielle; yderst har kanten en sort farve, hvorefter øjne bliver grå, så lidt grønne og til sidst brune inde ved pupillen. Og i det højre øje har hun en misfarvning i det hvide.
Kropsbygning; smidig og slank bygget, men er alligevel ret robust.
Højde; 154 cm
Vægt; 49 kg
Kendetegn; hendes fregner, som er fordelt i hovedet på hende og så har hun et modermærke på højre kind tæt ved næsen.
Tøjstil; hun render gerne rundt i mørke farver, da det gør det lettere at forsvinde. Under jorden er hendes tøj snavset, hvilket hun også er. På overfladen er hun renlig.

Baggrund: 
Rosetta husker svagt noget af sin barndom. Hun er meget usikker på, hvorvidt der en dome eller ej, men der var grønt. Hun kan huske sine forældre og sin bror. Hendes mors latter, hendes fars smil og hendes brors drillende bemærkninger. De var lykkelige. Dog husker hun også, at der var noget med, at hendes far blev hentet af nogen. Hun husker, at hendes mor blev ked af det. Og pludselig, så var hun alene i den store verden.

Solen var forsvundet. Hun rendte rundt i det mørkeste afkrog af Valian og kæmpede for sin overlevelse. Hun blev ret hurtig dygtig til at stjæle fra folk uden, at de lagde mærke til det. Så de fandt ikke synderen, og hun overlevede. Og blev hun fundet, så kæmpede hun i et forsøg på at komme væk. Hun overvejede dog en overgang at give op. Livet var ikke værd at leve på denne måde. (Hun var dog også død af sult et par gange, dog ikke noget, som hun kunne huske.)
En dag (15 år) blev hun fundet af nogle mennesker, som hjalp hende på den rette vej igen. De var rebeller. Medlemmer af ANT De kunne godt bruge hende i deres gruppe. Laverna Arcos blev født.
Hun lærte at slås, og hvordan man klarede sig bedre. Hun lærte også mere om, hvordan systemet fungerede, hvilket gjorde hende en del mere negativ over overflade menneskerne. Hun lærte hurtigt, hvordan man gemte sig i skyggerne og undgik at blive set af folk. Hun begyndte også så svagt at opdage passager mellem de forskellige lag i domet. Passager, som hun holdte hemmelige, det var en vigtig viden, som hun let kunne blive rig på.

Efter 4 år (og et par dødsfald mere) diskuterede Arcos med Rachel, hvordan de kunne skaffe flere informationer fra ADS. En spion på deres side kunne være en mulighed, og ville også være den mest effektive måde at få informationer på. Spørgsmålet, hvem ville påtage sig den opgave? Svaret var egentlig ganske lige til. Arcos meldte sig nemlig frivillig også, fordi hun havde en let og smertefri måde, hvorpå hun kunne komme op til overfladen. Da det virkede til at være den letteste løsning, og ingen protesterede mod, at Arcos var den, som tog af sted, så måtte det være planen.
Arcos gjorde sig klar og tog af sted.

Hvad, der helt præcis skete, da hun kom til overfladen, kan hun ikke længere huske (hun blev blev myrdet temmelig heftigt af en tilfældig.. og hun mistede desværre en del mere af sin hukommelse, end den halve time, hun havde mere eller mindre fået et hukommelsestab). Det eneste, som hun husker var, at der var noget, som hun skulle, men problemet var bare, at hun ikke kunne huske, hvad det var, hun skulle. Det endte også med, at hun gik lidt forvirret rundt i gaderne og så sig rundt. Der var en, som stødte på hende, og stillede hende en masse spørgsmål. Mange af hendes svar er stadig tågede for hende, men hun kunne huske, at hun fortalte, at hun hed Rosetta Aquila. Vedkommende valgte, at hun nok hellere måtte tage sig af hende og inviterede hende hjem til sig.
Efter nogle dage blev Rosetta enig med sig selv om, at hun gerne ville gøre noget nytte. Og hun syntes, at tanken om at blive ADS, var en meget god idé. Så selvfølgelig valgte hun at søge ind, som det. Hun fik godt nok beskeden, at hun måske var en smule ung, hvilket hun enlig var meget ligeglad. Det viste sig dog også, at hun nogle skills, og derfor fik hun lov til at tage uddannelse og blive en del af ADS.

I løbet af sit 22. leveår begyndte hendes hukommelse langsomt at vende tilbage til hende. Det gik op for hende, at hun havde en opgave for ANT. Hun var faktisk en rebel fra Valian, den nederste del af samfundet, hvor man levede i skidt til knæene. Men nu var hun del af ADS, levede ret godt, havde generelt et godt liv.
Og for ikke så længe siden, havde hun meldt sig til opgaven om at samle information om ANT.
Levede hun et dobbeltliv? Hvem spionerede hun for? Hvem får falske informationer? Hvor lå hendes loyalitet?

Personlighed: 
Hun er et af de større naturtalenter til at lyve, det falder hende ganske naturligt, og der endnu ikke nogen, som har gennemskuet hende. Det er en færdighed, som hun taget i brug mange gang, enten for at slippe ud af problemer eller for at liste informationer ud af folk. Hun er nemlig en utrolig nysgerrig person, som er interesseret i alt den viden, som hun kan komme i nærheden af. Hun sluger det råt. Hvilket nok også er med til at gøre, at hun faktisk er en meget lærenem person.
Ellers generelt, så er hun en venlig person, dog ikke særlig åben. Hun møder folk med et smil og høflighed, da hun har fundet ud af, at man kan komme langt med et smil.
Hun har dog sine grænser for, hvad hun vil og ikke vil. Ligesom hun har grænser for, hvad hun finder sig i. Hun kan godt gå hen og blive bestemmende eller stædig, men hun plejer at lytte til folk, som står over hende, selvom det ikke er alt, som hun gør fuldstændigt frivilligt. Hun har sine få grænser, som hun gerne ser bliver overholdt. Og så er hun faktisk ikke bange for døden, selvom hun ved, at hun faktisk burde frygte den, men af underlige årsager, så gør hun det ikke.

Elsker: 
  • Informationer
  • De hemmelige smuthuller, som hun gennem tiden har fundet.
  • Spænding
  • Viden


Frygter: 
  • Blive afsløret, som spion.
  • At blive mutant.
  • En opgave, som mislykkes.


Faceclaim: Jaimie Alexander
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Rosetta Aquila / Laverna Arcos   Søn mar 25, 2012 8:53 pm

godkendt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Rosetta Aquila / Laverna Arcos
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]