I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Sean Aquila

Go down 
ForfatterBesked
Sean Aquila

avatar

Join date : 24/03/12

IndlægEmne: Sean Aquila   Søn mar 25, 2012 7:17 am

Navn: Sean Aquila

Alder: 25

Race: Menneske

Bosted: Falicia

Beskæftigelse: For nylig debuteret skuespiller efter filmen, ”Perfect[Never]Ending”, hvor Sean spillede den mandlige hovedrolle som er en forfatter, som er på jagt på den perfekte historie. Filmen skiftede imellem virkeligheden og fantasi i flere scener, så det har været en utrolig dyr film at lave og største delen elskede filmen og roste den til skyerne, mens kritikerne mente at den mindede mere om en anden version af Alice i Eventyrland pyntet med lidt dramatisk kærlighed, da forfatteren forelsker sig i en kvinde, som kun lever i hans fantasi..

Udseende: Sean er kaukasisk, hvilket vil sige at han er lys i huden og har dybt blå øjne, dog er der en brun sol omkring hans pupil. Det er en hemmelighed, men hans øjne er oprindelig brune, men pga rollen til filmen og hans bygget image, så går han med farvet kontaktlinser.
Hans hår er mørkebrunt, men bliver til tider farvet mere sort, men hans skæg har en letter lyser farve, letter gyldent, især i lysets skær. Hans hår er som regel sat efter hvad han lige haft lyst til. Strittede, mellem skilling eller langt tilbage, men selv han kan ha' en dårlig hår dag. Sean har det bedst med at ha' en smule skæg i ansigtet, da han synes at det passer bedre til ham..
Sean går meget op i hans krop sundhed, når det lige passer ham, da han elsker at drikke, men siden at han er blevet kendt ved han at man skal passe på hvad man spiser og motioner en del..


Baggrund:
Sean husker ikke noget omkring hans barndom. Han husker nogle små glimt af personer, som han ikke kan huske hvem er, ej heller kan sætte finger på hvem de så end skulle være. Om det har været en form familie som han havde haft, så han har valgt at bare lukke af for de minder, lade som om at det aldrig har eksisteret..

Sean boede hos et ældre par, som levede at af svindle folk for deres penge, så man kunne forstille sig at det var et liv med meget flugt og løgne, som vandet drev. Hans ”forældre” var ikke dem som sagde de elskede ham, de så ham mere som en byrde, en kugle om deres fod, så de endte med at købe en lejlighed til ham, hvor han blev overladt til sig selv, hvilket ville sige at han måtte tage ud og finde sig et job for at være sikker på at han kunne overleve..
Han prøvede flere forskellige jobs, men der var ikke rigtig noget som talte til ham som sådan. Han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv og følte sig ikke hjemme nogen steder. Det var først da han begyndte at se nogle enkle film at han blev fanget af stemningen af skuespillerens måder at spille på at han bestemte sig for at prøve det af. Han prøvede flere kursuser inden for skuespil og blev bidt af dyrke skuespil. Han havde nu en plan for hvad han ville med sit liv.. Det var langt fra let og det viste sig at være svære end han nogensinde havde forstillet sig, men han gjorde hvad han kunne for at melde sig til auditions for flere forskellige roller og nogle få af dem førte til små biroller eller baggrundspersoner. At han stadig kun var menneske bragte mange gange nogle nederlag.
Det var først da filmen Perfect[Never]Ending at Sean virkelig fik lov til at vise hvad han kunne. Dog fik han kun lov til at blive en del af filmen, hvis han ændrede sin øjenfarve. Hans image blev bygget op og filmen viste sig at tjene godt, så nu arbejder han videre på den næste film, som skulle blive et lige så stort hit, mens pengene bare vælter ind hans vej..

Personlighed:
Sean er en meget højrøvet og selvoptaget person, måske en af de største der kan findes, som er meget glad for at snakke om sig selv, og hvad der lige forgår i hans omkreds. Hvis folk ikke fortæller ham om noget som han finder spændende eller kan komme ham til gode, så kan han se ud som om at han keder sig. Sean mener at han ved bedst og altid ret, hvis man prøver at bevise ham noget andet kan man lige så godt opgive, da han er stædig som et æsel og begynder at opføre sig barnligt, indtil den anden giver op eller han begynder at kede sig.. Selvom man skulle tro at han elsker sig selv, så han nok den person som hader sig selv mere end nogen anden..
Seans image betyder alt for ham. Han er blevet kendt på at være en blød gentlemand, som har boet hos et par hårdt arbejdende forældre, men det er kun ude på og Sean interesser sig sjældent for andre mennesker og er dårlig til at huske navne p å personer, som han kun har mødt et par gange, så det er tit at han bruger kaldenavne.

Elsker:
- At drikke, selvom han ikke holder til særlig meget
- At finde et væddemål, samt få ret om hvad det som end skulle være, selvom det så ikke skulle være rigtigt
- Hans nye rige livsstil..


Frygter:
- Katte, robot eller ej (selvom han siger han hader dem, som bliver han mindre panisk ved et enkelt miav)
- Højder
- At miste sit job, som skuespiller, hvis hans image bliver ødelagt..

Faceclaim: James McAvoy
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Sean Aquila   Søn mar 25, 2012 8:49 pm

Godkendt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Sean Aquila
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]