I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 You damn idiot! (P)

Go down 
ForfatterBesked
Storm

avatar

Join date : 14/03/12
Age : 32

IndlægEmne: You damn idiot! (P)   Tirs mar 27, 2012 4:22 am

Jacques havde siddet på sit kontor da en opringning var blevet stillet om indtil ham. Han havde som altid taget sin telefon og roligt besvaret opkaldet fra en borger. Pludselig havde Jacques rejst sig op og gået ud af sit kontor. Han nærmest trampede som han gik så man kunne godt høre at han langt fra var i særlig godt humør. Jacques havde slet ikke styr på klokken eller hvordan vejret udenfor da han havde været fordybet i diverse sager. Da han var indenfor havde han ikke sin trenshcoat på, men blot en skjorte i stedet for og som altid nogle pæne bukser. Hans sko larmede en del når han gik på den der måde. "Rosetta" lød det i et vredt tonfald da han stod foran hende. Det var virkelig tydeligt at han var vred. Hans blik skreg det, hans attitude og hans udstråling og det var endda trods for at Jacques normalt havde en virkelig lang lunte, men tanken om at hun havde opført sig uansvarligt kunne han slet ikke håndtere. "Kan jeg få en samtale med dig på mit kontor?" spurgte han en smule mere roligt uden at foretrækker hverken en sur eller glad mine, men blot en kølig og langt fra særlig behagelig mine.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aquila / Arcos

avatar

Join date : 17/03/12
Age : 25

IndlægEmne: Re: You damn idiot! (P)   Tirs mar 27, 2012 4:58 am

Rosetta havde siddet ved sit bord og været fordybet i noget arbejde. Ved siden af hende stod der en tom kop. Hun støttede hovedet i hånden. Med den anden hånd trykkede hun på tastaturet. Dog trykkede hun mest på backspace. Hun havde lige i det øjeblik meget svært at koncentrere sig, og kunne ikke rigtig skrive en sammenhængende rapport. Skuffelse, vrede og tristhed gennem hende. Hun havde været så overbevist om, at det var hendes bror. Men han havde jo sagt, at han ingen søster havde.. men hun tvivlede. Hun troede stadig på, at hun havde ret.
Folk kunne dog også godt fornemme på hende, at der var noget i vejen, og dem, som havde turde at spørge, havde bare fået svaret, at hun havde det fint. Og derefter havde de bare ladet hende være.
Hun var klædt i et par sorte tætsiddende bukser, sorte ankel støvler med en lille hæl og en grå skjorte, hvor de øverste knapper var åbne. Håret sad i en høj hestehale. Hendes våben lå pænt på bordet. Den sorte frakke hang over ryglænet på hendes stol.
Hun kiggede dog op, da hun kunne høre fodtrin. Det var ikke noget godt tegn. Hun fik skam også øje på Storm, som kom gående. Hun sank en klump. Han var på vej mod hende. Hun dukkede sig lidt og håbede, at han ville gå forbi hende. Hvad havde hun nu gjort? Dumt spørgsmål. Hun kendte jo svaret, men havde fyret virkelig sladret? Man kunne virkelig ikke stole på nogen.
Hun tog en dyb indånding og rejste sig op, da hendes navn blev nævnt. Han behøvede vel ikke at råbe sådan? Men han ville måske gerne gøre opmærksom på, at der var nogen, som skulle have en røvfuld? Hun mødte hans vrede blik med sit eget meget rolige blik. Hun var rolig nu, men hvor længe ville hun blive ved med at være det? ”Selvfølgelig.” sagde hun og sendte Storm et lille smil. Hun undlod at komme med en bemærkning, fordi det ville sikkert gøre situationen en del værre, end den sikkert var. Hvis det da var muligt.
Hun flyttede vægten over på det ene ben og gjorde klar til at følge med.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
You damn idiot! (P)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Hasina distriktet :: A.D.S. Hovedkvarter-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]