I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Sia Janna Aurelia

Go down 
ForfatterBesked
Sia Aurelia

avatar

Join date : 02/04/12
Age : 25

IndlægEmne: Sia Janna Aurelia   Man apr 02, 2012 4:29 am

Navn: Sia Janna Aurelia

Alder: 25

Race: Menneske.

Seksualitet: 100% Hetero.

Bosted: Falicia distriktet, i en stor luksuslejlighed hendes forældre købte til hende da hun blev færdig med sin uddannelse.

Beskæftigelse: Sia er sygeplejerske på Falicia Hospital. Hun har den fulde sygeplejer uddannelse, og selvom hun ikke altid er lige glad for sit arbejde tjener hun utroligt godt på det.

Udseende: Sia er ikke så høj, hun er kun 165 cm (uden sko). Det vejer hun dog op for med sine hæle, hun har altid en form for høje hæle på og de er aldrig under 7 cm. Hun er glad for sin højde, fordi den gør at hun kan have meget høje sko på men er stadigvæk ikke højere end fyrerne, som er en fordel da de fleste fyre ikke vil have en pige der er højere end dem selv.
Sia har langt brunt hår (selve nuancen skifter engang imellem, men det er altid brunt) og frisuren skifter ofte selvom det dog tit er krøllet. Hun sætter det altid op i enten en hestehale, en fletning eller en løs knold når hun er på arbejde så det ikke kommer i vejen. Hun er meget glad for sit hår og går meget op i at pleje det og holde det sundt og pænt.
Sia kropsbygning udover er ganske normal for en rig kvinde. Hun har brune øjne, et pænt ansigt og går tit med makeup selvom det ikke er så voldsomt at man lægger meget mærke til det.
Hun er slank, næsten tynd og træner en del for at hun ikke bliver tyk. Hun synes tykke mennesker er nedern og klamme og arbejder hårdt for at opretholde hendes gode udseende. Hun løber hver dag på hendes løbebånd derhjemme og nogen gange også i parken i Falicia.
Når hun er på arbejde har hun uniform på, en klassisk nurse uniform i hvis med hospitalets logo, en hvid nurse cap, hvide strømpebukser og høje hvide hæle. Når Sia ikke er på arbejde skifter det meget hvad hun har på, men siden Falicia stort set har sommer hele året, har hun aldrig meget tøj på. Sia hader kulde og vintertøj, fordi det er svært at se lækker ud når man er pakket ind i 20 lag.

Baggrund: Sia blev ''født'' ind i Aurelia familien (der er jo ingen der ved sandheden ved dem alle) som er en meget rig og anerkendt familie. Stort set alle, også dem i Synergy ved hvem Aurelia familien er. Hendes far er den dygtigste kirurg på hospitalet (Han kender dog stadig ikke sandheden) og hendes mor er androide-bygger, og hun er kendt som en af de bedste til både at designe nye ting og reparere og forbedre de gamle. Derfor er Sia vokset op med et liv i luksus, med masser af penge til at hun kunne få hvad hun ville have. Hun har aldrig manglet noget, og er altid blevet passet på og beskyttet. Hun har aldrig forladt Falicia distriktet, for hun har ikke haft nogen grund til det. Sia ved dog godt at de andre lag eksisterer, og har hørt meget ondt og dårligt om de lag der ligger under jorden.
Da Sia blev 18 fik hun at vide af hendes forældre at nu skulle hun tage sig en uddannelse og lære at klare sig selv. Hvis hun ikke gjorde det ville hendes forældre smide hende ud, og så ville hun havne nede under jorden. Sia nægtede at blive hjemløs og leve på de elendige og ulækre lag nedenunder, så hun besluttede sig for at hun ville følge sin far og blive sygeplejerske. Da hun som 23-årig var færdig med uddannelsen gav hendes forældre hende sin egen luksuslejlighed så hun kunne leve sit eget liv. Fordi under hendes uddannelse havde hendes mor også bygget en husandroide specielt designet til at kunne tage sig af de huslige ting som Sia ikke gider og aldrig har behøvet at kunne. Så den rydder op, støvsuger, laver mad, passer på lejligheden, gør rent og alle de andre praktiske ting så Sia ikke behøver gøre det selv. Og hvis der er noget der mangler at blive gjort, skal hun bare sige det til den, så gør den det selv. Da Sia flyttede hjemmefra med robotten der var færdig samtidig med hendes uddannelse besluttede hun sig for at døbe den Tornado, delvist fordi det var bedst hvis den havde et navn, og delvist fordi at dens navn er inspireret fra Sia's hemmelige crush.
Siden hun flyttede i sin lejlighed har hun bare levet livet som enhver anden rigmandskvinde. Arbejde, træning, socialisering og fester med de andre rige i disktriktet og selvfølgelig kærester. Hun er sådan set tilfreds med sit liv nu, dog finder hun det lidt kedeligt engang imellem.

Personlighed: Sia har personlighed som en normal rigmandstøs. En anelse snobbet og meget forkælet. Hun er vant til at få hvad hun vil have, og hun skal nok sørge for at hun får det. Uanset om det er en fyr der har kæreste eller et par nye sko, så skal hun nok få det.
Hun kan også godt virke lidt ubehøvlet, men hun mener det ikke ondt. Hun er som sagt bare vant til at blive behandlet som en prinsesse og at folk gør som hun siger. Det er dog blevet bedre med alderen og hun er blevet rigtig godt til at være sammen med de andre unge i distriktet. Hun er faktisk blevet ret vellidt, men de fleste folk lader bare som om de er hendes venner fordi hun netop er fra Aurelia-familien.
Sia har haft flere kærester gennem livet, men ingen af forholdene har holdt fordi fyrene blev for arrogante pga. at de havde Sia Aurelia som kæreste. Det gider hun simpelthen ikke, så hun fyrer dem på gråt papir så snart deres attitude skifter til det dårlige. Ikke fordi hun ikke elsker dem, men hun gider ikke være sammen med en der bruger hende som et våben. Dog er Sia glad for at have en kæreste når de opfører sig ordentligt; hun kan godt lide at en person bruger al deres opmærksomhed og tid på hende, og at føle sig elsket. Men selvom Sia har haft kærester på de seneste par år, har hun haft et hemmeligt crush som INGEN ved noget om. Hun mødte personen dengang hun var 21, og har været forgabt i fire år nu. Hun ser ham engang imellem tilfældige steder, men taler ikke med ham da hun ikke tør. Hendes største drøm er at være sammen med ham, men hun er simpelthen for bange for at snakke med ham, så det kommer ikke til at lade sig gøre. Dog dagdrømmer hun tit om ham og nogengange spacer hun ud på arbejdet fordi hun tænker på ham, dog er der stadig ingen der har opdaget det.
Sia kan godt blive lidt træt af hendes liv engang imellem, men hun kunne aldrig finde på at gå andre steder hen end rundt i distriktet da hun frygter de nedre lag alt for meget.

Elsker: Hendes udseende, hendes lejlighed, Hendes husholderrobot Tornado, sko og tøj, at træne, at socialisere med andre fra hendes niveau, at få komplimenter, at shoppe og være rig.

Frygter: At miste alt hvad hun ejer og blive fattig, at være ensom og dø alene, aldrig at få fortalt hendes store crush om hendes sande følelser, at gå ned på lagene under jorden og generelt at blive slået eller overfaldet.

Faceclaim: Melanie Iglesias.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://www.animekbh.dk
Jenniffer
Admin
avatar

Join date : 13/03/12
Age : 22

IndlægEmne: Re: Sia Janna Aurelia   Tors apr 05, 2012 7:04 pm

Godkendt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Sia Janna Aurelia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]