I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Nigel Jejung

Go down 
ForfatterBesked
Nigel Jejung

avatar

Join date : 16/03/12
Age : 26

IndlægEmne: Nigel Jejung   Fre mar 16, 2012 5:00 am

Navn:  Nigel Jejung

Alder:  20

Race:  Mutant
Telekinese - Evnen til at kunne flytte, løfte, trække eller skubbe genstande og personer.
Dog er det en evne, som han ikke vil bruge medmindre det er sidste udvej, så han træner den ikke, hvilket vil gøre at den altid er svag, i forhold til hvis han gjorde nytte af den. Evnen kan godt reagere af sig selv i følelsesmæssige situationer, det vil sige at evnen kan gøre sig eget i fx stærk vrede eller frygt og er på ingen måde i kontrol.
Han voldsomme hovedpiner, når han bruger evnen. Blod begynder at løbe ud fra hans næse, når han har brugt evnen et par minutter og i værste tilfælde kan han ende op med en slem hjernerystelse.

Bosted:  Synergy

Beskæftigelse: Arbejder på en døgn kiosk, men drømmer om at blive mekaniker.

Udseende:

Nigel er af koreansk afstamning, som man tydeligt kan se på ham og hans hud. Hans øjne har en meget dyb mørkebrun farve og hans hår sort, som regel altid redet igennem, men aldrig rigtig sat. Af dovne årsager, samt går han ikke vildt op i sig udseende.
Han er 1.76 og vejer lige omkring de 60kg. Dog kan hans vægt nemt komme under, da han har fornøjet stofskifte, hvilket gør at han er meget slank af bygning. Han kan nemt fremstå som en meget spinkel person.
Hans tøj er som regel i en mørk farve eller sort, sjældent lyse farver, da det bliver hurtigere beskidt at se på. Som regel slidte jeans og t-shirts, samt en mørkebrun jakke lavet af kunstigt læder. Hans fødder bære typiske sorte åbne militærstøvler, som er af udseende godt slidte. Han bære fem piercinger i alt, to i højre øre og tre i venstre.

Baggrund:
Nigel boet i Synergy så længe han kan huske, sammen med hans søster, Nicole. De havde et par forældre i starten, men for et år tids siden var de begge gået fra hjemmet, men aldrig kommet tilbage. De blev selvfølgelig meldt til A.D.S, som mente det var ganske almindeligt når de nu boede i Synergy og det højt sandsynlig havde været rebel-gruppen A New Tomorrow , som havde taget dem af en eller anden grund. Dog var det en forklaring, som man ikke kunne forestille sig at være rigtig, ej heller lød det særlig realistisk. Dog ville Nicole og Nigel ikke skabte problemer for sig selv, så de endte bare med at acceptere den forklaring..
Livet går kun videre, men de er begge tvunget til at arbejde for at kunne blive boende og stadig ha' råd til en livsstil, hvor der bare er råd til en smule sjov.. Hvad han så ikke ved at hans søster endte med at tage hen ANT for at finde om det virkelig var sandt at de skulle ha' taget deres forældre, dog fandt hun hurtigt ud af at det ikke var sandheden og har sluttet sig til dem..

Det er et par måneder siden at Nigel opdagede at han langt fra var normal, som de andre, som boede i Dynak.
Han havde været på vej fra arbejdet og havde besluttet sig for at skynde genvej hjem, men det viste at ha' været en dårlig idé. En mindre bande havde holdt til i gyden, de kom fra Valian for at finde nogle offer, som bare var en smule mere rige end dem. De havde opdagede Nigel og overfaldt ham på stedet for at få hans penge eller andre værdigenstand. Dog var der ikke meget at finde, så de begyndte at true ham på livet, holdte en kniv imod hans hals. Nigel var selvfølgelig meget bange og frygtede for sit liv. Han ønskede at komme fri fra det hjørne, som de havde trængt ham op i, men der var ingen hjælp at hente og han turde ikke skrige eller råbe.
”Skær halsen over på ham, han er ikke noget værd alligevel” sagde en medlemmerne efter at ha' tømt hans taske og skulle til at stikke af. I ren og skær frygt endte han med at sende de fem personer bag ud imod muren, hvor de blev holdt, som blev de presset af en usynlig kasse. En hovedpine uden lige slog igennem Nigels hoved, men han havde ikke tid til at bekymre sig over hvordan de hele var sket, så han tog sin taske og løb..
De gik ikke mere end et par dage før han blev fundet af en af medlemmerne. Han så skræmt ud, men endte alligevel med at gå hen til Nigel for at true med at han ville fortælle hvad der var sket den aften. Atter blev Nigel bange, men vreden slog hurtigere over og tog store container løsende sig fri tæt på og fløj i hovedet på medlemmet. Han døde selvfølgelig på stedet og Nigel stak af fra stedet. Han prøvede at regne ud hvad der var sket, men intet gav mening, intet virkede til at være en logisk forklaring..
Det var først, da evnet for tredje gang viste sig at han blev alvor klar over det. Dog var det i mere stille omgivelser, hvor han havde sat sig i stuen, alene hjemme og stirrede på en mønt, dog skete der intet.. Han sad i en halv times tid, uden at røre sig før han opgav. Han modtog et opkald, som viste sig at være fra hans søster. Hun havde været uheldig at falde og slået armen, så hun var på vej til skadestuen for at få tjekket at hun ikke havde brækket noget.. Han rejste sig for at finde sin pung, men den var ingen steder at finde. Han gik mere i panik, og ville helst gerne hurtigst som muligt se sin søster. Han blev mere irriteret på sig selv over at han havde lagt den et dumt sted og pludselig blev han ramt af noget hårdt. Den faldt til gulvet og Nigel kiggede ned på mønten, som før havde ligget på bordet.. En smule blod på fra da den havde snittet hans side, samt var en slem hovedpine vendt tilbage, samt var en smule blod faldet fra hans næse..
Man kan forstille sig hvilket chok det var for ham og frygten for at blive opdaget er stor nok til at han gør alt for at holde sig roligt, så der ikke sker noget omkring ham, dog er det ikke altid lige let, men han er endnu ikke blevet opdaget..


Personlighed: 
Nigel er en rolig, stille og tilbageholdende person. Hver eneste lille mulighed bliver som regel til nøje eftertænkt, af sikkerhed for at han ikke kommer til at gøre noget, som ville afsløre ham i at være mutant. Dog skal der ikke meget til at før man begynder at prikke til hans hidsige temperament. Dog har han stadig et menneskets nysgerrighed og kan egentlig godt lide at holde sig socialt, men holder sig for det meste for sig selv i frygt for at blive opdaget. Hvilket også gøre ham til en meget hemmelighedsfuld person, som ikke stoler så nemt på folk. Han har svært ved at sige nej, når folk beder om hjælp, selv på områder som han ved at det nok bedst hvis han havde givet et afslag.
Nigel drømmer om at være mekaniker i fremtiden. Enten for biler eller for robotter. Han er ikke helt sikker på endnu hvilken af vejene han vil gå, samt er det vigtigere for ham at beholde sit nuværende arbejde, for at være sikker på at tjene nok penge.. Han tager dagene som de kommer og prøver at få det bedste ud af dagen..

Elsker:
- At lære og læse omkring mekanik
- At gå ture forskellige steder for at opleve noget nyt fra en tid til anden
- Musik, kan spille ganske godt på en akustisk guitar

Frygter: 
- At hans evne bliver opdaget og hvilke konsekvenser som det kan have.
- Dybt vand, han kan ikke svømme.

Faceclaim:  Kim Jaejoong
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Computeren
Admin


Join date : 13/03/12

IndlægEmne: Re: Nigel Jejung   Fre mar 16, 2012 5:04 am

Godkendt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://dynak.danskforum.net
 
Nigel Jejung
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Karakterer :: Godkendte karakterer.-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]