I en øde fremtid, hvor planeten er ødelagt bliver vi holdt i live af at bo i et stort dome. Men alt er ikke som det ser ud til at være.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Latest topics
» Deploratus - Who writes the story?
Fre jan 31, 2014 12:52 am by Gæst

» Virkelighedens Dynak
Tirs apr 02, 2013 7:40 pm by DevoniuxProtoxus

» In my pants/i mine bukser
Tors apr 12, 2012 4:44 am by Sean Aquila

» Ordkæden
Tors apr 12, 2012 4:43 am by Sean Aquila

» Hot or not?!
Ons apr 11, 2012 7:24 am by Sia Aurelia

» Number game
Ons apr 11, 2012 7:22 am by Sia Aurelia

» Arcos' Fravær
Søn apr 08, 2012 10:42 am by Aquila / Arcos

» Sia Janna Aurelia
Tors apr 05, 2012 7:04 pm by Jenniffer

» Storm's fravær
Man apr 02, 2012 9:20 am by Storm

Most active topic starters
Computeren
 
Storm
 
Jenniffer
 
DevoniuxProtoxus
 
Nigel Jejung
 
Sia Aurelia
 
Dan
 
Rachel
 
Aquila / Arcos
 
Sean Aquila
 

Share | 
 

 Plots - Chika!^^

Go down 
ForfatterBesked
Lukas/Biito

avatar

Join date : 16/03/12

IndlægEmne: Plots - Chika!^^   Tors mar 22, 2012 3:14 am

Heeeeej mennesker, ting og hvad I nu en gang vil kaldes x3

Så sagen er den at jeg har lavet Lukas, og virkelig overvejer at lave min "Rachel" (kendt fra andre sider, dog mest Harry Potter sider ._.)

Men fik lyst til at lave hende, men fordi jeg ikke bare gider at lave en char og så ikke få hende i spil så vil jeg lige søge lidt plots først x3
Men for at I skal have lidt forståelse for Rachel så kommer her lige lidt info omkring hende ^^

- hun er 19 år
- hun er Cyborg (ved ikke om hendes arm eller ben skal være metal ~ har jeg ikke bestemt mig for endnu xD)
- Hun arbejder for.... (noget mekaniker, eller tjener eller ... har ikke valgt mig helt endnu)
- hendes faceclaim bliver nok japansk/koreansk
- hun er overbevist om at hun har en stor familie et sted, men har aldrig kendt sine "forældre"
- hun er middelklassen (måske toppen)

- Hendes personlighed taget fra en anden side af, men bliver hendes personlighed i grovetræk ^^

Rachel blev født i fuldblods familie, så derfor har hun fået en streng opdragelse, men efter at hun er startet på hogwarts begyndte hun at ændre hendes personlighed.
Rachel var i starten af hendes 1. skole år meget hård og arrogant og mente at hun var bedre end alle andre. Det var fordi hun kom fra en fin fuldblods familie, og det var svært for hende at lægge de fine former, og var til at starte med også overbevist om at hun skulle på slytherin. Hendes familie har ikke tilhørt et hus, men har været en af de familier der faktisk har haft elever på alle fire huse på Hogwarts, så at Rachel kom på hufflepuff var ingen overraskelse for andre end Rachel selv. Hun
fik nogle rigtigt gode venner som begyndte at hjælpe hende og passe på hende, ændrede hun personlighed. Hjemme er hun den smilende, glade og hjælpsomme storesøster som passe på alle de små, også selvom der er nogle af dem der ikke rigtigt kan genkende hende længere. Hos sine venner sørge hun også for at passe på dem, men her er hun ikke så meget storesøster aktig, kun overfor dem hun har af venner fra de yngre årgange. Hun ved hvordan man skal passe på andre, og det gør hun også glad og gerne.
Rachel bryder sig ikke om at have fjender så derfor ved hun ikke rigtigt hvordan hun er overfor dem, men hun har det med at blive ret så sur, og hun har et temperament der kan blive ret så ubehageligt at have med at gøre.
Overfor nye mennesker kan hun enten virke snaksagelig, irriterende, eller møg genert. Det kommer an på hvem du er, hvornår du lærer hende at kende, eller hvilken dag du fanger hende på, samt hvem du er sammen med. Alt har noget at gøre med hvordan Ray kan finde på at opføre sig. Har hun haft en god dag er hun meget smilende og venlig. Hun elsker at have fart på. Elsker at have vind under vingerne, og elsker at lave ballade på den gode måde.
Rachel elsker at udfordre sig selv. Hun elsker at stå foran en ny udfordring, mærke nervøsiteten, og vide at det her kan enten gå helt og aldeles galt eller godt. Hun elsker at mærke adralinen fare igennem kroppen på hende, og udfordre skæbnen. Dog kan Rachel også godt, en gang i mellem, dog meget sjældent, lide at sidde med en god bog og bare lære. Drømme sig ind i bogens univers, og følge med personerne i bogen. Fordi Rachel bruger så meget tid på at sidde på en kost, eller på at udøve energi, så kan hun ikke særligt godt lide at sidde stille, og det betyder at lektier er noget hun har svært ved at tage sig sammen til. Rachel har svært ved at lave lektier, og ofte får hun andre til at skrive lektierne ned, mens hun selv hænger et eller andet sted og løser opgaverne. Ud over det så ved Rachel ikke noget værre end at spille en dårlig kamp, og en dårlig kamp har ikke noget for Rachel at gøre om hun vinder eller taber. Kan spillerne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, kommer der mange skader eller noget lignende som gør kampen dårlig kan det ødelægge Rachels humør i et par dage.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Plots - Chika!^^
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Dynak the last dome :: Om os :: Søger plots-
Gå til:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]